Post by frogovsemaga on Feb 9, 2022 2:39:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρη αμυχή primogems ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Ramboat - Offline Action Game Arcade mwgk
Καλό παιχνίδι Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο το σύστημα ζωών βασίζεται στον πληθυσμό των τεράτων. Είχα μια πολύ δύσκολη κατάσταση από την οποία βγήκα με φρενήρεις αναβαθμίσεις και τυχερές συγχωνεύσεις γενικά, ένα καλό παιχνίδι φαίνεται επίσης πολύ φιλικό προς το f2p, απλά μακάρι να υπήρχε μια επιλογή για πλήρη συμπλήρωση co-op τρέχει με πολύτιμους λίθους Δεν με πειράζει να προσθέσει, αλλά θα ήθελα μια επιλογή για να το αποφύγω
Καλό, διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μείωσα από 5 αστέρια σε 3 επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες τεχνητής νοημοσύνης και όχι αρκετοί πραγματικοί άνθρωποι.
Άλλαξα τη βαθμολογία μου σε 4. Μου αρέσει το παιχνίδι και μου αρέσουν οι προσθήκες. Ωστόσο, πόσο καιρό μέχρι να αποκτήσουμε φυλές ή μια διαδραστική συνομιλία; Χρειάζεται λίγος χρόνος προσθέτοντας όλα τα άλλα.
Είναι διασκεδαστικό για λίγο, αλλά όταν προσθέτουν νέες κάρτες, απλώς ξεπερνούν τις τελευταίες θρυλικές κάρτες που πρόσθεσαν. Είναι πληρωμένο για να κερδίσεις. Εάν δεν έχετε τις πιο πρόσφατες κάρτες που προσθέτουν, χάνετε αυτόματα. Δεν έχει πλάκα. Κυριολεκτικά εγκαταλείπω κάθε μάχη (που είναι ΠΟΛΛΕΣ μάχες) αν δω την τελευταία κάρτα στην τράπουλα τους. Όπως την περασμένη σεζόν με τον Butcher. Ο χασάπης είναι πολύ καταραμένος OP. Ο Χαλκ ήταν πριν από αυτό. Κάνουν το παιχνίδι να πληρώνει για να κερδίζει με κάθε σεζόν. Αγόρασα ακόμη και season pass.
θα ήταν καλό παιχνίδι αν δεν ήταν p2w af
Είναι πολύ διασκεδαστικό και σχεδόν ισορροπημένο, αλλά όταν μπήκα σε παιχνίδια υψηλότερου επιπέδου, ο εχθρός μου έχει πιο αναβαθμισμένους θρυλικούς από εμένα, επειδή είναι σε θέση να κάνει σφάλματα στα διαμάντια με χρήματα. Το ότι δεν ξοδεύω είναι άδικο για μένα.
Καλό παιχνίδι εκτός από το bug όπου σε διώχνει από έναν αγώνα και λέει ότι έφυγες... Χάνεις το σερί και τα τρόπαιά σου.. Έχω ένα σερί 17 και το έκανε αυτό. Διορθώστε το.
Το παιχνίδι είναι υπέροχο. Η μουσική στην οθόνη φόρτωσης θα σας τρομάξει μέχρι θανάτου! Πρέπει να μειώσετε την ένταση του τηλεφώνου σας για να αποφύγετε να ενημερώσετε ολόκληρο τον κόσμο τι κάνετε. Θα του έδινα περισσότερα αστέρια αν συνέδεαν τον όγκο του παιχνιδιού και δεν τον έκαναν τόσο δυνατό. Είναι περιττό, δυνατό και ενοχλητικό.
κατέβασα ξανά το παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, κόλλησα στην κύρια οθόνη με το σύστημα να με αναγκάζει να επιλέξω διακομιστή, αλλά μετά την επιλογή διακομιστή, δεν με άφηνε να μπω στο παιχνίδι καθώς το "όνομά" μου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά δεν μου παρείχε την επιλογή να αλλάξω το όνομά μου οπότε έχω κολλήσει για πάντα σε αυτήν την οθόνη, διορθώστε το
Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρώτο κομμάτι. Μου λέει να μετακινήσω ένα φύλλο αλλά δεν υπάρχει κάρτα για να μετακινήσω. Το δάχτυλο σύρεται προς τα αριστερά, οπότε το αντιγράφω. Δεν συμβαίνει τίποτα. Τρομερό σχήμα. Θέλει πολλή δουλειά
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε σταθερές κάρτες χωρίς να ξοδέψετε τίποτα, κάτι που γίνεται επειδή οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες. Μέχρι στιγμής το διασκεδάζω πολύ! Εύχομαι μόνο να μπορείτε να προσθέσετε τυχαία άτομα ως φίλους
Μια νέα έκδοση αυτής της κριτικής έχει κυκλοφορήσει. Ενημερώστε για να δείτε αυτήν την κριτική. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την ενημέρωση στο play store, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε το Google Play και να το εγκαταστήσετε ξανά για να αναγκάσετε μια ενημέρωση.
Random Royale-PVP Defense Game Strateji Oyunları fmka
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι για περίπου ένα χρόνο τώρα, και έχω ανησυχίες. Τι στο καλό συμβαίνει με τις ενημερώσεις, μερικές φορές απαιτεί μια ενημέρωση που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και άλλες φορές υπάρχει μια ενημέρωση ότι δεν μπορώ να πάω στη δουλειά. Το 10 παρακάτω αμέσως μετά, κάνει το παιχνίδι είτε απίστευτα εύκολο είτε πολύ δύσκολο Γιατί τα κλειδιά για την ενεργοποίηση της κάρτας είναι διαθέσιμα μόνο όταν πληρώνετε χρήματα ή τυχαία μία στις τέσσερις πιθανότητες. Χαζος
Πολύ καλό παιχνίδι και θα έδινα 5 αστέρια, αλλά μετά από μερικά παιχνίδια σταμάτησε να συνδέεται με άλλους ανθρώπους, οπότε δεν μπορούσα να παίξω πια. Διορθώστε το για να παίξω ξανά το φοβερό παιχνίδι σας.
Υπέροχο παιχνίδι. Μόλις ενημερώθηκε σήμερα τώρα δεν μπορώ να παίξω. Μου λέει συνέχεια να ενημερώσω.
Πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να αποκτήσετε πραγματικά το κέφι, τη γνώση και την ικανότητα να σχεδιάσετε και να παίξετε επιδέξια αυτό το παιχνίδι, αλλά αξίζει πολύ τον χρόνο.
Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, ωστόσο πρόσφατα από τη νέα ενημέρωση δεν μπορώ να παρακολουθήσω διαφημίσεις, τις οποίες θεωρώ απαραίτητες για να μπορώ να παίξω τη λειτουργία πάρτι, επίσης θα το ήθελα περισσότερο αν για κάθε προσθήκη έπαιρνα ίσως ένα ή δύο παιχνίδια σε λειτουργία πάρτι αντί για ένα καθώς το κάνει λίγο κουραστικό η παρακολούθηση προσθέτει επανειλημμένα στο παιχνίδι, ίσως ακόμη και να αφήσουν τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν τα διαμάντια τους για να πάρουν περισσότερες στροφές θα ήταν καλύτερο, για να μην αναφέρουμε πέντε παιχνίδια την ημέρα! Αυτό δεν είναι αρκετά κοντά, δέκα θα ήταν καλύτερα
Random Royale-PVP Defense Game استراتژی trpc
Πολύ καλό παιχνίδι, μπορεί να είναι αρκετά p2w.. θα θέλατε να δείτε μια λειτουργία παιχνιδιού που μπορούμε να παίζουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μια άλλη όπου μπορούμε να παίξουμε ενάντια σε πολλά άτομα;
Διασκεδάζω με το παιχνίδι, αλλά έχει την τάση να παγώνει το παιχνίδι μέχρι εκεί που πρέπει να βγω από το παιχνίδι και να επιστρέψω, παρακαλώ διορθώστε.
Το παιχνίδι από μόνο του μοιάζει πολύ με τυχαία ζάρια, αλλά είναι πολύ εύκολο να πάρεις ζάρια με τροφοδοσία από την αρχή. Έχω ένα πρόβλημα όταν παρακολούθησα το βίντεο για συνεταιρισμό, λέει απλώς δοκιμάστε ξανά αργότερα. Το μόνο μου παράπονο είναι το κατάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα για να ξοδέψετε λογικά τον χρυσό ή τα διαμάντια σας. Η τιμή του Evreytning είναι σε δολάρια ΗΠΑ. Θα ήθελα να δω ένα μαγαζί στο οποίο θα είναι αποδεκτό το παιχνίδι. Κάντε αυτό το πρώτο προσβάσιμο κατάστημα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κύλιση στο κάτω μέρος για τα πακέτα καρτών 500+dia.
Στερεό παιχνίδι, καλά χειριστήρια, αξιοπρεπή μουσική και sfx. Εύλογα εύκολο για τους Δωρεάν παίκτες να πάρουν καλές κάρτες. Το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι ότι βλέπω ονόματα χαρακτήρων όπως το F*CKyou χωρίς λογοκρισία στο παιχνίδι αφού παίζει και ο 9χρονος γιος μου. Αυτοί οι λογαριασμοί θα πρέπει είτε να αποκλειστούν είτε να αλλάξουν/λογοκριθούν τα ονόματά τους.
Δεν μπορώ να περάσω από το σεμινάριο. Δείχνει να επιστρέψετε στον πίνακα για να ολοκληρώσετε την αποστολή. Δεν είναι όλα η σωστή κίνηση. Σπασμένο παιχνίδι από την αρχή.
Το Um Random Royale σέρνεται τώρα με χάκερ
Διασκέδαζα μέχρι που άρχισε να μου λέει ότι έπρεπε να ενημερώσω, πηγαίνοντάς με σε αυτήν τη σελίδα... που δείχνει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση, χωρίς ζάρια.
Υπέροχο παιχνίδι πολύ εύκολο να το πάρεις. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι σας ρίχνουν πολύτιμους λίθους, κάτι που είναι κάπως αληθινό, αλλά όχι μια τεράστια ποσότητα που το καθιστά εύκολο. Έδωσα αυτό το 4 αστέρια επειδή υπάρχει ένα σφάλμα όπου παίρνω μόνο κορώνες και τρόπαια από το ONE BATTLE, επομένως δεν είναι αθροιστικό, παρακαλώ διορθώστε το.
Παίζω σπάνια παιχνίδια για κινητά, αλλά αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό. Tower Defense αλλά με μια τυχαία ανατροπή το προστέθηκε. Κάποια στρατηγική αλλά και πολλή τύχη. Ο παράγοντας τύχη το κρατά αρκετά ισορροπημένο.
Είμαι έξω τώρα. Ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά έγινε εμφανώς προφανές ότι είναι ένα ριμέικ ενός άλλου παιχνιδιού, αν και προσωπικά το βρίσκω καλύτερο, και είναι 100% πεινασμένοι για χρήματα. Δεν γίνεται ενημέρωση για την προσθήκη φυλών/συμμαχιών ούτε για τα συμβάντα που έλεγαν "προσεχώς" από την κυκλοφορία του, και στο τέλος, τώρα διαφημίζετε το νέο σας παιχνίδι στην κύρια οθόνη αυτού του παιχνιδιού. Δείχνετε ότι έχετε ήδη εγκαταλείψει αυτό ίσως; Τέλος πάντων. Καλή τύχη να το διορθώσετε. Βρίσκω άλλη εταιρεία να δοκιμάσω
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. Μπορείτε να ανεβείτε επίπεδο γρήγορα και, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, δεν υπάρχουν ζωές, ώστε να μπορείτε να παίξετε για όσο χρόνο θέλετε. Το μόνο πρόβλημα είναι το κόστος των πραγμάτων.
Προσθέστε κάτι όπου μπορούμε να ανοίξουμε πολλά πακέτα κορώνων ταυτόχρονα... Προτιμώ να κόψω τον δείκτη μου παρά να συνεχίσω να κάνω τόσο πολύ κλικ... Καθόμουν για 5 λεπτά κάνοντας κλικ
Όλα στο παιχνίδι είναι τέλεια ❤️ Προσθέστε κάρτες πώλησης ενώ παίζω, μερικές φορές μπλοκάρομαι και πρέπει να αφαιρέσω μερικά φύλλα στο ταμπλό. Ευχαριστώ ❤️
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά συνεχώς καταρρέει σε σημείο που δεν μπορώ καν να το παίξω πια. Εάν η επόμενη ενημέρωση δεν το διορθώσει, θα κάνω απλώς απεγκατάσταση.
Αυτό το παιχνίδι αισθάνεται ότι πληρώνει πολύ περισσότερο για να κερδίσεις από τα τυχαία ζάρια. Επίσης, αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των βαθμίδων, έτσι έχω παίξει ενάντια σε ανθρώπους πολύ υψηλότερους από ό,τι είμαι
Είναι υπέροχο, πολλές ανταμοιβές, απλό, διασκεδαστικό. Λίγο ακριβό με τις αγορές εντός εφαρμογής. Τα μόνα πράγματα που θα ήθελα να δω που θα την έκαναν κριτική 5 αστέρων είναι τα εξής: Περισσότερες λειτουργίες, εκδηλώσεις και κάρτες. Μια πραγματική λίστα φίλων θα ήταν υπέροχη και ένα σύστημα συντεχνιών/φυλών θα ήταν ωραίο.
Random Royale-PVP Defense Game Strategické fdqj
Παίζω Random Royale εδώ και έξι μήνες και έχω φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα παιχνιδιού στο Master League και στους τυπικούς αγώνες παικτών. Μου αρέσει το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε κανένα IAP για να προχωρήσετε και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Ωστόσο, ο υπερβολικός αριθμός ρομπότ που υπάρχει κάνει το παιχνίδι των περισσότερων αγώνων να είναι άνισο. Ξέρετε πότε παίζετε ένα bot γιατί θα αναβαθμίσει μόνο ένα φύλλο. Επίσης αποσυνδέεται συχνά, κάτι που βλάπτει τη βηματοδότηση. Αγαπήστε το παιχνίδι. Ευχαριστώ!
Κωδικός σφάλματος σταθερού παιχνιδιού 4. Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά εύχομαι να μην αποσυνδεθώ από το παιχνίδι στη μέση του παιχνιδιού και μετά να πω ότι χάνω. Μόλις διορθωθεί, θα αφήσω το 1 αστέρι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τους κατασκευαστές του παιχνιδιού πολλές φορές χωρίς καμία απάντηση. 11/11/2020 και εξακολουθεί να αποσυνδέεται λόγω σφαλμάτων
Δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση διαφημίσεων μετά από νέα ενημέρωση, pls fix
Ένα χαρτί καταστρέφει όλο το παιχνίδι, αξίζει να το παίξεις... νεύρο αυτό το... χασάπη
Αυτό το παιχνίδι είναι σαν να πληρώνεις για να κερδίζεις, αλλά χωρίς αμοιβή, είναι πολύ διασκεδαστικό και εύκολο να αποκτήσεις θρύλους.
Random Royale-PVP Defense Game Strateji Oyunları fmka
Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό για λίγο, αλλά το ποσό πληρωμής για να κερδίσετε γίνεται γελοίο. Μπορείτε να τρίψετε για να πάρετε αρκετά διαμάντια για να πάρετε ένα πακέτο που μπορεί να έχει τις κάρτες που θέλετε ή να πληρώσετε χρήματα για να τα αγοράσετε, ώστε να μπορείτε να συμβαδίζετε με όλους τους άλλους. Οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους παίζω έχουν τα νεότερα χαρτιά μόλις βγουν και σε φέρνουν αμέσως σε μειονεκτική θέση.
Ένα τόσο καλοφτιαγμένο παιχνίδι δεν είναι ptw και δεν υπάρχουν διαφημίσεις που είναι τόσο καλό, το συνολικό παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Καλή δουλειά προγραμματιστές 👏
Random Royale-PVP Defense Game Chiến thuật vkq
Δεν έχω κίνητρο π.Χ. δεν υπάρχει σύνδεση ούτε υπάρχει αρκετή αναζήτηση τίποτα για να κερδίσω ένα εγγυημένο θρυλικό για να νιώσω ανταμοιβή και απλώς αισθάνομαι πολύ ανεπαρκής, είδα καλύτερο imo και νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνούσαν, οπότε pls fix για τους ανθρώπους να αρχίσουν πραγματικά να σας δίνουν οι προγραμματιστές κόλαση!
Εκπληκτικά διασκεδαστικό, τα μειονεκτήματα είναι ότι το κόστος είναι εξωφρενικό. 70 δολάρια για έναν θρυλικό; 😂😂 τι αστείο είναι αυτό
Παίζω αυτό το παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε, βάλτε χρήματα σε αυτό. Τους τελευταίους μήνες το παιχνίδι έχει γίνει σκουπίδι. Τίποτα δεν λειτουργεί πια σωστά, το παιχνίδι είναι γεμάτο σφάλματα, καλή τύχη επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών για βοήθεια, περίμενα μια εβδομάδα για μια απάντηση μόνο και μόνο για να πω ότι δεν τους ενδιαφέρει και δεν πρόκειται να με βοηθήσουν. Η απόλυτη χειρότερη, χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών με την οποία έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ, το παιχνίδι είναι πλέον σκουπίδια, η εξυπηρέτηση πελατών είναι σκουπίδια. Απεγκαταστάθηκε. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην σπαταλάτε χρόνο ή χρήμα σε αυτό το παιχνίδι σκουπιδιών.
Πρόβλημα αποσύνδεσης δικτύου, έλαβα χαμηλή καθυστέρηση, σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ποτέ δεν αντιμετωπίζει καθυστέρηση ή αποσύνδεση σε άλλη εφαρμογή ή παιχνίδι
Θα δώσω 5 αστέρια εάν αφαιρέσουν ή σταματήσουν να βάζουν μια τεχνητή νοημοσύνη ως συνεργάτη συνεργατών στη λειτουργία Coop, γιατί είναι απλώς άχρηστη και η τεχνητή νοημοσύνη δεν σας βοηθάει πραγματικά να επιβιώσετε περισσότερο, είναι εύκολο να καταλάβετε ότι πιθανότατα δεν είναι πραγματικοί παίκτες επειδή ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ 1 ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ LVL 2 ώρες ολόκληρο και είναι πάντα η ίδια τράπουλα, καθώς και όταν ελαχιστοποιείτε το παιχνίδι για ώρες στα μέσα του παιχνιδιού στο κοτέτσι και επιστρέφετε αργότερα, το παιχνίδι διακόπηκε. Μπορείτε ακόμη και να το κλείσετε αναγκαστικά για να αποχωρήσετε από το coop match όταν συνεργάζεστε με AI.