Post by frogovsemaga on Feb 9, 2022 2:36:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تجربه رایگان ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plants – Monster Defense 2022 version ▞▞▞
ججججووووووببببب
مگر اینکه هفته ها/ماه ها بازی کنید یا پول واقعی خرج کنید، ادامه دادن به آن سخت است
بازی خوب
من تبلیغات اجباری را دوست ندارم.
بازی خیلی باحال و قشنگی هستش👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
بازی احمقانه با انبوهی از تبلیغات که باعث تاخیر زیاد و خراب شدن بازی می شود من این بازی را به کسی توصیه نمی کنم و بازی را حذف نصب می کنم.
اوه پروردگار شما هر 10 ثانیه یک بار به خاطر سوء استفاده از تبلیغات می خندید. سوء استفاده تحت اللفظی AD. لذت کجاست؟ متعجب؟ بله، حداقل می توانید گیاهان جدیدی را تجربه کنید، اما "سرگرمی" به دلیل تبلیغات زیاد دوام نخواهد آورد. می خواهید آن را سرگرم کننده تر کنید؟ تبلیغات را تماشا نکنید
عالی 00000099000
تبلیغات زیاد و به علاوه این بازی مزخرف است
نه نه نه
بازی خوبی هست هرکی میگه خرهبی ادب هست شاید یکی از اون بازی خوشش بیاد هر چقدر هم بازی خوبی نباشه نباید حرف بد زد
عالــ🌟ــ🌟ــ🌟ــ🌟ــــــی من فکر میکنم چهار تا ستاره بسه اولا چون استب نداره دومن من تو مرحله نه موندم خیلی سخته چهار جا به جا کردن گلها یکم طول میکشه چون میخوای جابه جا کنی میخوای که بزاری میره سر جاش و زامبی دیگه میره 😕 در هر حال دست سازنده اش درد نکنه😊🙏
خیلی بازی قشنگیه . .
رادیو؟
عمعبیاملیزرد یمحهامحتلبثعخحنلسفخحتبفهححمالاناحلببلاحخع
Waayyy بیش از حد اضافه می کند
بازی تو مرحله 40 میشه کسی علتش رو میدونه؟
خیلی وقته میخاد
Merge Plants – Monster Defense Arkada pnj
مرحله های اولش راحته حدود ۱۴۰ مرحله داره برای رد کردن هر محله هزار تا گلدون لازمه(دو به توان ده) هر مرحله بین ۶۰ الی ۱۰۰ الماس لازمه. اینقدر وسط بازی تبلیغات داره حالتونو به هم میزنه. در مجموع خودتونو درگیرش نکنید. برید دنبال بازی های مشابه. سلام عزیز فکر میکردم سازنده های بازی اصلا پیامها رو نمیخونند. ولی توجه شما باعث شد امیدوار شم. ما دوست داریم بچه هامون سرگرمی های شاد و سالم باشن و از سازنده های بازی های سالم قدردانی میکنیم. فقط نمی دانم به این آدرسی که دادید از کجا دسترسی پیدا کنم.
عالیه حرف نداره
خوب بعد نیست خیلی خوبم نیست
💩💩💩 اصلا ۱ سال هنوز داره ابدیت می شه
خیلی جالب! اما مانند گیاه در مقابل زامبی است
😘
من دوست دارم بازیش رو قشنگه
فقط وقت تلف کردن بعد از مدتی بازی متوجه شدید
تا لول ۳۰ معمولی رفتم ، حوصلمو سر برد مودش کردم 🤣🤣 تا ۷۷ رفتم بقیش گل قویتری میخاد
هنگامی که به گیاهان سطح 50+ ضربه میزنید، بازی هنگام خروج از کار می افتد... نمی توانید برگردید...
در مورد ادغام گیاهان بسیار بی پاسخ است
تا سطح 59 بسیار سرگرم کننده است. سپس شما اساساً باید کل تخته را با بالاترین سطح گیاه پر کنید. که با پر شدن تابلو تقریبا غیرممکن است. بازی سرگرمکننده تا آن زمان انجام میشود، اما در نهایت این پول درآوردن، من را نسبت به هر چیز دیگری که این بچهها میسازند محتاط میکند. سطح 60 آخرین سطح است، بنابراین آنها آن را درست در پایان با شما انجام می دهند. در آن مرحله ارزشش را ندارد، به من اعتماد کن
بد نیس
عالی خیلی سرگرم کننده و علاقه اوره با تبلیغات هم زود پیشرفت میکنین
بازی تقریباً فوراً خسته کننده می شود، من به بازی هایی که نیاز به سنگ زنی دارند احترام می گذارم، اما احساس می کنم هیچ پاداشی برای آن وجود ندارد. فقط تکراری و اتلاف وقت
Tower Defense King Strategy pjs
بازی خوبی است. شبیه سیاره در مقابل زامبی است، اما در بین تبلیغات شما می خواهیم یک بازی انجام دهیم ?? من به یک ستاره امتیاز دادم زیرا تبلیغات آنها واقعا آزار دهنده هستند
خیلی سخته اصلا بدرد نمیخوره باید یکسره تبلیغ ببینی تا امتیاز بده
بازیش خوبه ولی به اندازه کافی خوب نیست یک دست بازی می کنی حوصلت سر می ره😒😒
بدک نی
تبلیغات بسیار زیاد، راه های بسیار زیادی برای وادار کردن شما به پرداخت هزینه برای زنده ماندن!
اگر می توانستم به این ZERO امتیاز می دادم، این یک بازی خوب است، اما تبلیغات شما را دیوانه می کند، اگر می خواهید عقل خود را حفظ کنید و از شر اکثر تبلیغات خلاص شوید، این را دانلود نکنید! آن وقت شاید بازی بهتری باشد.
اشکالی نداره بازی خسته شدم پس سه ستاره بهش میدم
گیاهان را با زامبیها ادغام میکنند تا به گیاهان حمله کنند. این زامبیها را منجمد میکنند تا به خانههای من حمله کنند. خیلی خیلی خیلی خیلی بامزه هستند گیاهان برنده هستند زامبی ها در بازی من بازنده هستند یا مرا بکش زامبی های من در خانه من خبر خوب گیاهان من عاشق تو هستم من عاشق تو هستم
در آخرین نسخه می توانم تبلیغات را ببینم اما در نسخه جدید نمی توانم ببینم باید 9 ساعت صبر کنم تا تبلیغات را ببینم. نسخه جدید را نمی خواهم لطفاً آن را برطرف کنید.
بد
من که خیلی دوست داشتم بازی جالبی بود
این مجموعه ای از گیاهان در مقابل زامبی ها است اما بد نیست.
دساین دن گرافیسنیا باگوس. تیپی آلور گامنیا یکنواخت. گاک سرو، بیکین جپت بوزن. Aku install, kira'in mirip pvsz loh😭